Tentoonstellingen

The Grid. Trame · Grille · Matrice

>

De tentoonstelling The Grid gaat dieper in op het raster als elementair thema in de kunst van de 20e eeuw en als bron van inspiratie en vindingrijkheid voor talloze kunstenaars
Afgelopen

>

Walter Vaes (1882-1958). Etsen en schilderijen

Een recente schenking van etsen, aangevuld met schilderijen uit privécollecties, biedt de kans om het werk van de Antwerpse kunstenaar Walter Vaes te ontdekken.

>

Fossielen & fictie

Kinderen Tieners Gezinnen Volwassenen Dompel jezelf onder in een spannende reis tussen de oorsprong van het leven en zijn toekomst.

>

Vormen van verlossing

De tijdelijke tentoonstelling ‘Vormen van de redding’ neemt de bezoekers mee achter de schermen van de restauratie van kunstwerken en laat ze oude religieuze praktijken ontdekken.

>

MAGMA · Triënnale voor hedendaagse kunst van Ottignies-Louvain-la-Neuve

Volwassenen Secundair onderwijs Stelt fluïditeit ons in staat de polariteiten van zelf en ander, mens en natuur, man en vrouw, materieel en immaterieel, stagnatie en beweging te overstijgen? Kunnen we meervoudig zijn, fluctueren en er kracht uit putten?

>

Kunst & rituelen

Gezinnen Volwassenen Laat je meevoeren door de uitstraling en schoonheid van de vele wonderlijke rituele objecten die bedoeld waren om tot rust te komen, harmonie te vinden en de zichtbare en onzichtbare wereld in evenwicht te brengen.

>

STAGED BODIES

Volwassenen Scholen STAGED BODIES focust op de diverse manieren waarop het lichaam wordt weergegeven in de kunstfotografie sinds 1970.