Sponsoring

Het Museum L wil een maison d’hôte zijn. Het is zijn ambitie om alle publieksgroepen hartelijk te onthalen en hen te begeleiden op de ontdekking van zijn schitterende collecties. Sinds het prille begin maakt de cultuur van de dialoog en van het onthaal deel uit van de geschiedenis van het Museum van de UCLouvain. Zijn geschiedenis is niet alleen die van de kunstwerken en de collecties waaruit het bestaat, maar ook het resultaat van een ongeëvenaarde gulheid. Die geschiedenis werd en wordt – gisteren, vandaag en morgen – samen met u geschreven!

Mecenaat

Door mecenas te worden van Musée L helpt u ons rijke culturele erfgoed te behouden en te promoten. Uw financiële steun maakt het mogelijk om ambitieuze projecten uit te voeren: boeiende tijdelijke tentoonstellingen, vernieuwende educatieve programma's, restauratie van kunstwerken en diepgaand wetenschappelijk onderzoek. Als mecenas geniet u van een reeks voordelen, waaronder bevoorrechte toegang tot onze evenementen, privébezoeken en erkenning van uw vrijgevigheid bij ons publiek. Laten we samen kunst en geschiedenis levend houden voor toekomstige generaties.

Doneer online →

Neem contact met ons op voor meer informatie →

Hartelijk dank aan de mecenassen die ons steunen!

Sponsoring

Word sponsor van Musée L en associeer uw bedrijf met een erkende plaats van cultuur en ontdekking. Door onze activiteiten en tentoonstellingen te steunen, geniet u van een uitzonderlijke zichtbaarheid bij een breed publiek en bevestigt u tegelijkertijd uw engagement voor kunst en onderwijs. Als sponsor krijgt u de kans om uw merkimago te versterken, speciale relaties op te bouwen met ons publiek en een actieve rol te spelen in het culturele leven van onze gemeenschap. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden en hoe deze kunnen bijdragen aan uw communicatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Neem contact met ons op →

Vrienden van het Museum

Word lid van de Vrienden van het Musée L en neem actief deel aan de promotie en verrijking van onze instelling. Door lid te worden, maak je deel uit van een gemeenschap die gepassioneerd is door kunst en erfgoed en geniet je van exclusieve voordelen zoals uitnodigingen voor privé-evenementen, sneak previews van rondleidingen en kortingen op onze activiteiten. Deze onschatbare steun helpt om spannende projecten, aankopen en het behoud van onze collecties te financieren. Samen maken we van het Musée L een plek voor mensen van alle leeftijden om elkaar te ontmoeten, te praten en te ontdekken.

Word lid van de Vrienden van Musée L →

Huur een ruimte in het museum

Geef uw evenementen een unieke en inspirerende setting door een ruimte te huren in Musée L. Of het nu gaat om conferenties, recepties, seminars of bedrijfsavonden, onze veelzijdige en elegante ruimtes passen zich aan uw behoeften aan. Door Musée L te kiezen als locatie voor uw evenement, kunt u genieten van een prestigieus cultureel kader en tegelijkertijd onze missies steunen. Onze teams staan klaar om u te helpen bij de organisatie van uw evenement, zodat uw gasten een onvergetelijke ervaring beleven. Ontdek onze verschillende ruimtes en hun capaciteit en neem contact met ons op om uw volgende evenement in Musée L te plannen.

Meer informatie (FR) →